Nyheder

Tyrkiet - Bezoar Ibex 

​En yderst attraktiv jagt på populære Ibex

Tyrkiet - jagte på store keiler

​En jagt oplevelse i lettere kupperet områder på de store keiler

​Tyrkiet - VIP Drivjagt

​Dette er en VIP drivjagt i Tyrkiet med mulighed for mange vildsvin

Tyrkiet

Bezoar Ibex i Tyrkiet

Tyrkiet tilhører i dag til et af de lande hvor jagten på store keiler afvikles med stor succes. Dette skyldes bland andet den stigende vildsvinebestand samt en professionel jagt.

Den gennemsnitlige længde på keiler tænderne er imellem 19-23 cm, hvert år nedlægges der et stort antal af medalje keilere, derunder også mange guld medalje keilere på 24-30 cm er ingen sjældenhed.

Hvis der jages alene på keiler er individuel jagt herpå at fortrække, de bedste terminer herfor er fra maj til midten af november eller det kan også anbefales at jage på sneen fra midten af november til marts måned, dette er en mere sportslig jagt da der her også kan jages/Pürsches om dagen

Det anbefales også at der er fuldmåne under afvikling af jagten.

Der er under disse jagter jagtføring 1:1 under en 5 dages jagt kan der forventes gennemsnitligt 1-3 skud chancer på gode stærke keilere.

Jagtområdet er beliggende nord for Ankara i området imellem Taurusbjergenen og Pontischen bjergene, området er lettere kuperet i ca 800 meters højde, landskaber er overalt præger af mange mindre buske. Indkvarteringen består altid af et godt og pænt udrustet jagthus hvor der altid serveres rigeligt af god mad.

Bezoar Ibex

Bezoar ibexen er i Tyrkiet en af hovedvildt arterne som tæller til en af de mest populære ibexer som mange jæger på et tidspunkt vælger at nedlægge. Trofækvaliteten er overalt god på bezoar Ibexen. Staten har i den seneste årrække åbnet jagten på nye områder hvilket har givet mulighed for afskydning af mange kapitale trofæer over 125 cm hvilket igen understreger kvaliteten.

Bezoar ibexen har i sammenligning med den Sirbirske Ibex en mindre kropsbygning og opnår en vægt på ca. 100 kg.

Bezoar Ibex lever typisk i små rudler i de stenede områder lige oven for trægrænsen, i efterårs og vintermånederne er den særdeles velfarvet, derfor anbefales jagten i denne periode. Bukkene som er ældre en 7 år går oftest alene, det er kun i brunsten af de opsøger rudlerne med hundyr. Brunsttiden ligger i tidsrummet fra november til december, denne termin er den bedste hvis der ønskes nedlagt et kapitalt trofæ. Et andet godt tidspunkt kunne være at jage i marts hvor der ikke er mange andre arter, som kan nedlægges, på dette tidspunkt træffes Ibexen længere nede end normalt på grund af de store sne mængder på toppen af bjergene.

Jagten afvikles i forskellige regioner af Taurusbjergene. Hovedområdet er i den sydøstlige del af denne bjergkæde i Adana/Mersin regionen der jages her i en højde af 1.800-2.800 m lige over trægrænsen. Som indkvartering under jagten benyttes lige fra hotel/jagthus og til teltcamps.

Arrangementet indeholder ca. 5 jagtdage med jagtføring 1:1 og afskydnings tallene ligger normalt over 90%. Skudafstanden ligger oftest imellem 150- 250 meter. Normalt er gennemsnitslængden fra 100-110 cm og de kapitale trofæer over 115 cm er der normalt også god mulighed for at nedlægge hvis det ønskes. Ønskes denne jagtform kombineret med jagt på keiler anbefales der 10 jagtdage.

Individuel jagt på Bezoar Ibex med mulighed for keiler

8-9 dages ophold med fuld forplejning

Ankomst og afrejse hjælp i Ankara

7-8 jagtdage jagtføring 1:1, transfer til jagtområdet t/r,

al transport i reviret, jagtlicens samt tolk

inkl. 1. Bezoar Ibex optil 100 cm + mulighed for at jage keiler

Pris pr. jæger 54.950,- kr.

Ikke inkluderet:

Yderligere trofæafgifter, tillæg over 100 cm 135 Euro pr. cm, fly til Istanbul samt indenrigs, skinning

150 Euro, afkogning af keiler tænder 50 euro pr. stk, veterinær og eksportpapir/tolddokumenter,

hjemtransport af trofæer, alkohol, hjemtransport af trofæer, drikkepenge, rejse og afbestillingsforsikring.

Trofæafgifter for keiler:

indtil15,9 cm 690 Euro

16 – 17,9 cm 990 Euro

18 – 20,9 cm 1390 Euro

21 – 23,9 cm 1590 Euro

over 24,0 cm 1890 Euro

Anskydning: 800 Euro

Forbi skud 350 Euro

Hundyr 250 Euro

Tilbagebetaling ved ikke nedlagt ibex 26.500,-kr.

Arrangementet kan ændres til en bezoar uanset størrelse for et tillæg på 10.000,-kr.

Vi har ingen keiler i tilbuddet da du ikke kan sammenligne tilbud på den måde da der er områder hvor der er Bezoar og små vildsvin optil 16-17 cm derfor er det ikke fair at sammenligne tilbud på den måde. Hos os er der mulighed for store vildsvin.

I øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser

Store Keilere i Tyrkiet

Tyrkiet hører i dag til et af de lande hvor jagten på store keiler afvikles med stor succes. Dette skyldes bland andet den stigende vildsvinebestand samt en professionel jagtorganation.

Den gennemsnitlige længde på keiler tænderne er imellem 17-23 cm, hvert år nedlægges der et stort antal af medalje keilere, derunder også mange guldmedalje keilere på 24-30 cm er ingen sjældenhed.

Hvis der jages alene på keiler er individuel jagt herpå at fortrække, de bedste terminer herfor er fra maj til midten af november eller det kan også anbefales at jage på sneen fra midten af november til marts måned, dette er en mere sportslig jagt da der her også kan jages/Pürsches om dagen

Det anbefales også at der er fuldmåne under afvikling af jagten.

Der er under disse jagter jagtføring 1:1 under en 5 dages jagt kan der forventes gennemsnitligt 2-3 skud chancer på gode stærke keilere.

Jagtområdet er beliggende nord for Ankara i området imellem Taurusbjergenen og Pontischenbjergene, området er lettere kuperet i ca 800 meters højde, landskaber er overalt præger af mange mindre buske. Indkvarteringen består altid af et godt og pænt udrustet jagthus hvor der altid serveres rigeligt af god mad.

Drivjagt

Der kan også arrangeres gode drivjagter på grund af den gode vildsvinebestand. Her skydes der normalt også en stor andel af keilere, på en 5 dages drivjagt skydes der imellem 15-25 vildsvin hvoraf ca. 40% er keilere.

Drivjagten afvikles i lettere kuperet til kuperede områder og der nås imellem 3-5 drev om dagen. Der drives af ca. 10-14 drivere samt 8-12 hunde. Transfer fra jagthytten til jagtområdet foregår 4 hjulstrukne biler. Der tilrådes en rimelig kondition.

Drivjagte kan afvikles fra 8 jægere og opefter 10 – 12 jægere er det mest optimale for at kunne dække et stort område. Terminen for afvikling af drivjagt er bedst fra midten af oktober til midten af februar.

Individuel jagt på 2 keiler uanset størrelse

5 rejsedage, ophold med fuld forplejning

Ankomst og afrejse hjælp i Istanbul

5 jagtdage jagtføring 1:1, transfer til jagtområdet t/r,

al transport i reviret, jagtlicens samt tolk

Pris pr. jæger 23.950,- kr.

Ikke inkluderet:

Yderliggere trofæafgifter, flybilletter, afkogning af trofæ 40 Euro pr. stk, veterinær og eksportpapir samt hjemforsendelse, alkohol, enkeltværelse 45 euro pr. dag, evt. hotelophold i forbindelse med og efter jagten, rejse og afbestillingsforsikring.

Trofæafgifter for keiler:

indtil15,9 cm 690 Euro

16 – 17,9 cm 990 Euro

18 – 20,9 cm 1390 Euro

21 – 23,9 cm 1590 Euro

over 24,0 cm 1890 Euro

Anskydning: 800 Euro

Forbi skud 350 Euro

Hundyr 250 Euro

I øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser

Sociale medier

Følg med på Facebook

Kontor Jylland

Jomfrustien 4, 1., Postbox 115Postbox 115

DK - 6100 Haderslev​

Kontor Sjælland

Bjergvej 95

DK - 4100 Ringsted

Telefon:+45 23 45 26 94

E-mail: aurora@aurorajagtrejser.dk 

CVR: 28902662