Nyheder

Newfoundland - Moose jagt​​

​Spændende jagt efter moose i Newfoundland, hvor man i helikopter bliver fløjet ind på jagtområdet


New Foundland

Vi tilbyder spændende jagt i den østlige del af Canada på Newfoundland i nærheden af byen Roddickton. Der flyves til enten Deer Lake eller Saint Anthony, hvorfra der er ca. 4 timeres transfer til jagtområdet.​

Området fra flad til lettere kuperet og fra de mange stenafsætninger bruges til at observere fra, ofte starter purschen herfra når vildtet er observeret. Nogle gange køres der lidt rundt i området for at gøre jagten lettere. Moosen, som jages i området, opnår oftest en trofæstørrelse på ca. 40-55 tommer, enkelte større trofæer kan også forekomme. Der er i området en høj bestand af moose hvilket gør at succesraten på denne form for jagt er meget høj. Vores partner har hvert år licens til at skyde ca. 30 moose, hvilket han også formår at gøre år efter år. Succesraten er ca. 99 % også når der jages 2:1 derfor vælger mange at jage på Newfoundland, da det næsten er usandsynligt, at man ikkefor sin Moose under denne jagt. Der anbefales dog jagt 1:1, hvis man ønsker at jage en så stor Moose som muligt. Moosen er i brunst ca. fra 20. september til starten af oktober, hvorfor denne termin er at foretrække. Jagten på Moose kan også kombineres med jagt på Caribou, dog skal der så regnes med 10 dages jagt. Succesraten på Caribou er også meget høj. Moose jagten kan også kombineres medjagten på sortbjørn, succesraten er meget høj når begge arter jages.

Sortbjørnen, som nedligges i området, ligger på ca. 6,0-7,0 fod, succesraten herpå er næsten 100 %. Jagten anbefales fra starten af Juni samt i den første halvdel af juli. Jagten på sortbjørnen foregår som baitjagt samt en lille smule som pursch, det har dog vist sig at baitjagten giver den højeste succesrate, især hvis man gerne vil nedlægge 2 sortbjørne.

Indkvarteringen under opholdet foregår i den flotte jagtlodge, som kan ses længere nede på disse sider, lodgen ligger direkte i jagtområdet. Loden har 6 dobbeltværelser med badeværelse, flydende varmt og koldt vand, bad og toilet. Desuden er der en stor opholdstue med åben kamin. Maden som serveres er god og rigelig. Her bliver vildnæsjagten og førsteklasses ophold kombineret til alles tilfredshed.

Inkl. ydelser i pakken:

8 rejsedage, 6 jagtdage, modtagelse i Deer Lake

Ophold med fuld forplejning

Jagtlicens og licens på de inkluderede dyr

Jagtføring 1:1

transfer Deer Lake jagtområdet t/r

felt præparation af trofæet

8 rejsedage til Deer Lake med 6 jagtdage på sortbjørn

Med jagtføring 1:1 inkl. 1 sortbjørn uanset størrelse CAD 10950

Bjørn nr. 2 + 1350 USD (skal bookes ved bestilling af jagten)

8 rejsedage til Deer Lake med 6 jagtdage på Moose

Med jagtføring 1:1 inkl. 1 Moose uanset størrelse CAD 15950

8 rejsedage til Deer Lake med 6 jagtdage på sortbjørn og Moose

Med jagtføring 1:1 inkl. 1 sortbjørn og 1 Moose uanset størrelser

Pris: CAD 15950

Ikke inkl. på alle jagterne:

Administrationsgeby 500 CAD, evt. hotelophold før og efter jagten, afkogning, pakning samt hjemtransport af trofæer samt div. gebyrer, evt. cites sortbjørn 150 Euro, våbenindførselsgebyr ca. 40 CND, alkohol samt drikkepenge, fly Danmark – Deer Lake t/r ca. 8.000,-kr. købes til dagspris, drikkepenge, oversøisk rejse- og afbestillingsforsikring.

Ved booking betales 50 % + flybillet, senest 60 dage før afrejse betales den sidste del.

I øvrigt i henhold til generelle betingelser for Aurora Jagtrejser.

Ligesom al anden jagt i Canada er der ingen tilbagebetaling, hvis der imod al forventning ikke nedlægges det bookede trofæ, jagten slutter, når det ønskede trofæ er nedlagt.​

Sociale medier

Følg med på Facebook

Kontor Jylland

Jomfrustien 4, 1., Postbox 115Postbox 115

DK - 6100 Haderslev​

Kontor Sjælland

Bjergvej 95

DK - 4100 Ringsted

Telefon:+45 23 45 26 94

E-mail: aurora@aurorajagtrejser.dk 

CVR: 28902662