FRANKRIG

Frankrig - Bukkejagt

​Vi tilbyder muligheden for bukkejagt til to specielle fastpriser. Er det noget for dig? 

Frankrig - Bukkejagt

​Med mulighed for at skyde gode og mellem store bukke.

Frankrig - Bukkejagt​​​​

​Går du efter en stærk medalje buk, så er dette jagten for dig.

Frankrig

​Duejagt Irland

Vores samarbejdspartner råder over et stort område I Irland ca. 100.000 acres, området ligger ca. 1½ times kørsel fra sydøst fra Dublin lufthavn. Indkvarteringen vil typisk være på en typisk Irsk bed and breakfast i nærheden af jagtområde

Landskabet hvor duerne jages er meget varieret og biotoperne er meget afvekslende, dette gør, at hvis vejret er godt med lidt vind og at træfsikkerheden er god, så kan der nedlægges mange duer på sådan en dag.

Der er to gode perioder for due jagt, den ene er i foråret er fra midten af februar til midten af april, hvor duerne trækker på de spirende marker. Den bedste periode er fra slutningen af juli til slutningen af august her trækker duerne på de høstede marker.

Der jages fra due skjul, med lokkere samt nogle gange pigeon magneten alt afhængig af hvad skytten vurdere er bedst for at opnå et godt resultat. Skytten køre jer ud fra indkvarteringen om morgenen og kører jer tilbage om aftenen. Ligeledes sørger han for at tilse jer i løbet af dagen og han flytter jer, hvis dette skulle være nødvendigt. Han anbefaler fra 3-4 skytter som det mest optimale.

Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på, at vejret har en meget stor indflydelse på resultatet af due jagten og, at vi ikke giver nogen form for garantier på evt. afskydnings tal eller vejret som har stor betydning for hvor meget duerne trækker rundt på markerne.

Pris:

4 dages ophold med fuld forplejning i flot jagthus,

ophold i dobbelt værelse

3 dages due jagt med fri afskydning

al kørsel i forbindelse med due jagten

Pris pr. jæger 12.550,- kr. v/min 2 jæger

Ikke inkluderet. Flybillet Dublin t/r (dagspris), patroner, transfer fra lufthvnen til området t/r, kontor og administrationsomkostninger 1.650,-kr, drikkepenge ca. 20 Euro pr. dag, rejse og afbestillingsforsikring

I øvrigt i henhold til Aurora Jagtrejsers generelle betingelser.

Sikahjorte jagt i Irland

​Jagten på det ”sorte spøgelse” er en meget spændende jagt, jagten foregår typisk som pürch eller anstand, i et af de mange områder, hvor skytten vurdere at chancen er størst for at nedlægge i en god Sika. Brunsten er begynder i starten fra september og varer til slutningen af oktober. Der eri områderne mulighed for at skyde stærke Sikahjorte da der foretages en selektiv afskydning (der skydes ikke spidssikahjorte, idet skytten basere jagten på kvalitet og ikke kvantitet) der vil også være rig mulighed for vildged for de som kunne have interesse i det.

Jagt området i Kerry ca. 4,5 timers kørsel fra Dublin. Indkvarteringen vil være på en typisk bed and breakfast i nærheden af jagtområdet.

Jagten afvikles 50/50 hvad angår stalking og ansitz (der stalkes ikke alle 4 dage)

Der skal påregnes en rimelig kondition, da jagten foregår i Hill områder. Afskydning er altid efter skyttens anvisninger, når der er jagtføring. Der skyder hvert år flere gode medajle hjorte. Forvent længere skudafstande 100-200 meter eller mere for de øvede.

Naturoplevelsen er i sig selv en kæmpe oplevelse. Desuden vil man opleve en utrolig gæstfrihed og interesse for at jagten bliver vellykket til alles tilfredshed. Maden som serveres er god, rigelig og solid fra det irske køkken.

Forhør om referencer fra området, da vi kan henvise til mange som har jagtet begge steder i de forgangne sæsoner var succes raten over 99 % for de 2 sikahjorte, mange nåede også at skyde en vildged ud over pakken. Der er ingen tilbagebetaling hvis ikke de 2 sikahjorte skydes da der er tale om delvis jagt på egen hånd ca. 50% af tiden.

5 dages ophold, fuld forplejning i 5 dage, 4 dages jagt (8 outings 50% stalking og 50% ansitz) ophold på bed and breakfast i dobbelt værelse, 2 Sikahjorte uanset størrelse eller 1 Sikahjort uanset størrelse + 1 vildged uanset størrelse (ingen medalje tillæg), alt kørsel under jagten, jagtføring 2:1

Pris pr. jæger 13.950,- kr.

Ledsager med fuld forplejning i 5 dage 7.500,-kr.

Ikke inkluderet. Flybillet Dublin t/r (afregnes til dagspris) Transfer eller evt. lejebil, evt. våbenleje, kontor og administrationsudgifter 1.650,-kr, Drikkepenge ca. 20 Euro pr. trofæ, rengøring og afkogning af trofæer hos taxidermy, hjemsendelse af trofæer fra konservator i Irland, rejse og afbestillingsforsikring

I øvrigt i henhold til Aurora Jagtrejsers generelle betingelser

Der er ingen tilbagebetaling i tilfælde af at de 2 dyr ikke skydes.

Prisliste på kronhjort. 6 pointers 670 Euro

8 pointers 940 Euro

10 pointers 1075 Euro

12 pointers [Royal stag] 1600 Euro

14 pointers 1875 Euro

16 pointers 2125 Euro

18 pointers 3350 Euro

20 points and over 4665 Euro,

Sikahjort ud over pakken

prickets 400 Euro

4 pointers 670 Euro

6 pointers 890 Euro

8 pointers 1090 Euro

Dåhjort ud over pakken

prickets 400 Euro

small palms 530 Euro

medimum palms 800 Euro

large palms 1075 Euro

Mountain goat 675 Euro,

Stone sheep 675 Euro, 4 horned rams 795 Euro

Depositum 5.000,-kr ved booking rest 60 dage før afrejse​

Sociale medier

Følg med på Facebook

Kontor Jylland

Jomfrustien 4, 1., Postbox 115Postbox 115

DK - 6100 Haderslev​

Kontor Sjælland

Bjergvej 95

DK - 4100 Ringsted

Telefon:+45 23 45 26 94

E-mail: aurora@aurorajagtrejser.dk 

CVR: 28902662