​Drivjagt i Polen med en god bestand af vildsvin, kronvildt og råvildt

​Revirer i det sydvestlige Polen

Kunne du tænke dig at tage på drivjagt i Polen, så har du hos Aurora Jagtrejser mulighed for at drage ud på en af vores mange rejser.

Drivjagten foregår på revirer, der er beliggende i det sydvestlige Polen. De ligger ca. 240 kilometer fra grænseovergangen Forst/Cotbus, som ligger nordøst for Wroclaw. Her får du i alt ca. 14.850 hektar at jage på, hvoraf de 7.780 hektar er moser, våde områder og skov, mens de øvrige hektar er marker.

Revirerne har en rigtig god bestand af blandt andet:

  • Vildsvin
  • Råvildt
  • Kronvildt

Der skydes ca. 550 vildsvin om året, mens der er tale om ca. 100 kronvildt, ca. 30 dåvildt, ca. 120 råer og lam samt ca. 90 bukke.

Indkvartering hos skovfogeden

Indkvarteringen er privat og foregår hos den lokale skovfoged. Her vil du være centralt placeret i forhold til de forskellige jagtområder, og der bliver serveret en god og solid kost fra det polske køkken.

Tag på drivjagt i Polen til fastpris

Vi tilbyder en fast pris på vores rejser, der involverer drivjagt i Polen. Prisen ligger på 8.750 kr. pr. jæger ved tilmelding af mindst 14 jægere i alt.

Kontakt os og hør mere eller tilmeld dig rejsen

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om drivjagt i Polen eller med henblik på at tilmelde dig enten den omtalte rejse eller en af vores mange andre rejser. Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvilke af vores mange forskellige rejser du skal vælge.

Sociale medier

Følg med på Facebook

Kontor Jylland

Jomfrustien 4, 1., Postbox 115Postbox 115

DK - 6100 Haderslev​

Kontor Sjælland

Bjergvej 95

DK - 4100 Ringsted

Telefon:+45 23 45 26 94

E-mail: aurora@aurorajagtrejser.dk 

CVR: 28902662