Udskriv
Gå til forsiden

 

 

 

 

Hjortejagt

 

Hjortejagt i Skotland

Jagten skal foregå på Cullachy, Garygulach, eller Achnacarry Estatene som er beliggende imellem Fort Augustus og Fort William som ligger ca. 70 km sydvest for Inverness eller på et af de øvrige revirer som vi råder over i det vestlige Skotland vi jager på ca. 50.000 ha. Jagten skal foregå i højlandet, der er en natur med utrolige vidder, som er helt utrolig flot og ubeskrivelig. Jagten skal foregå på traditionel vis til fods. Der jagtes normalt 2:1, det foregår på den måde at begge jægere går med stalkeren op i højlandet, derved for I del i hinandens oplevelser.

Der vil i enkelte af disse Estates være mulighed for at jage båd sika og kronhjort. Ved jagt i højlandet tilrådes der en rimelig kondition.

Indkvartering er altid på en meget hyggelig Bed and Breakfast eller et lille hyggeligt hotel og inkludere morgenmad, der kan tilkøbes madpakke som medbringes på jagten og aftensmad om det måtte ønskes. Alternativ vedr. aftensmad, er at I kan benytte en af de mange hyggelige skotske pubber som ligger overalt i Skotland.

Nærmeste lufthavn Aberdeen. I jager på forskellige estates, hvor der er mulighed for kron og sikahjort.

 

5 dages arrangement med overnatninger optil 4 jagtdage (jagtdage indtil der ikke ønskes flere højlandshjorte uanset størrelse nedlagt derefter stopper jagtdagene)                   

ophold på bed and breakfast i dobbeltværelse

jagtføring 2:1, inkl. 2 højlandskronhjorte uanset størrelse                                              

 

I alt    14.450,- kr. pr. jæger.

 

Ekstra højlandskronhjorte, sikahjorte eller vildged 5.450,- kr. pr. stk.

 

Ikke inkluderet:

Drikkepenge, Firearms Permit 550,-kr, særordning 450,-kr pr. jæger, madpakke og aftensmad, rengøring af trofæer, hjemtransport af trofæer, bil leje, flybillet, transport Aberdeen reviret t/r.

Der er som alle andre steder i Skotland ingen tilbagebetaling hvis ikke de 2 hjorte nedlægges

 

Vedr. transfer kan vi godt give en pris til jer, men vi anbefaler at der lejes en bil, fordi når det evt. ønskede antal hjorte er nedlagt er jagten afsluttet. Hvis det sker, evt.1 dag før evt. hjemrejse, er det en god ide at have en bil til rådighed, da der så er mulighed for at se noget af Skotland.

Vi er gerne behjælpelige med reservation af lejebil om det måtte ønskes.

 

Det er vigtigt at I ved evt. booking giver besked om hvor mange hjorte i evt. kunne tænke jer at nedlægge, pga. planlægning. Det er ikke sikkert at der kan nedlægges ekstra hjorte hvis det ikke er booket hjemmefra.

Evt. ekstra hjorte betales ca. 8 dage efter afvikling af rejsen.

 

Tips:

I Skotland forventer stalkeren altid at få 30 Pund i drikkepenge for rengøring af trofæ, samt 35-40 Pund for hver hjort der bliver nedlagt i drikkepenge. Dette betales direkte til stalkeren.

 

Vedr. leje bil til jeres transport fås denne til en pris på ca. 1.650,- kr. for en uge (Opel Astra), fri km. og inkl. forsikringer, en stationcar koster ca. 2.650,- kr. for 1 uge, begge er med selvrisiko på 600 pund. Der er mulighed for at tegne en nedsat selvrisiko for 8-10 pund ekstra pr. dag, dette gøres i forbindelse med afhentning af bilen.

 

Forventet pris for flybillet ca. 2.000,- kr. Kastrup/Skotland t/r, ca. 3.350,-kr. Esbjerg/Aberdeen t/r, vi er gerne behjælpelige med evt. booking, vi skal blot have det fulde navn på deltagerne.

 

Vi ser med glæde frem til snarest muligt at høre fra jer, om vi skal foretage en booking af jer.

 

 

Ved booking betales 50 % + evt. flybillet og 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vedr. evt. spørgsmål og booking kontaktes vi på tlf. nr. 23452694

 

 

Kontor Sjælland

Bjergvej 95

DK-4100 Ringsted

Tlf.: +45 23 45 26 94

Email: aurora@aurorajagtrejser.dk

CVR:28 90 26 62

Kontor Jylland

Jomfrustien 4, 1.

DK-6100 Haderslev

Tlf.: +45 23 45 26 94

Email: aurora@aurorajagtrejser.dk

CVR: 28 90 26 62